Våra erbjudanden och nyheter på städmässan i Kista

Städmässan 2022 Kista

Tisdagen och onsdagen den 15-16 november kan ni träffa oss på städmässan Clean & Facility 2022 i Kista. Då har vi ett riktigt bra erbjudande på Duplex nya hybridskurmaskin. Och så visar vi upp vårt nya system för höghöjddstädning med ånga.

Vi kallar det för ”det bästa från två världar” eftersom det är en kombination av SpaceVac, vårt  prisbelönade system för rengöring på höga höjder, och våra kraftfulla professionella ångtvättar. Tillsammans erbjuds nu en helt unik lösning när det kommer till djuprengöring med het ånga på höga höjder där det är svårt att komma åt.

Duplex Lithium Hybrid

En annan nyhet som vi visar upp Duplex Lithium Hybrid. En golvskurmaskin som både kan köras på batteri och med vanlig strömkabel. Duplex världsledande golvskurmaskiner är utmärkta för alla typer av golv och mattor. Extra bra fungerar de till stegsäkra golv med struktur, som annars kan vara svåra att få rena.

Under mässan erbjuder vi Duplex Lithium Hybrid för endast 43 800 kr, exklusive moms. I priset ingår Litiumbatteri PRO, ångsteg, hybridpaket (för nätdrift) och borstar till ett värde av 11 000 kr.

Välkommen till vår monter på Kistamässan för att ta en titt på våra spännande nyheter!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *