SpaceVac löste flera problem på Järfällabadet

Vi har träffat Jan Bergendahl, projektledare på Tagehus som äger och förvaltar Järfällabadet, samt Tyresö Aquarena vilka Medley driver.

Han är också den som tog initiativet att införskaffa en SpaceVac till Järfällabadet. Och vi frågade honom vad det var som avgjorde att man bestämde sig för att investera i ett höghöjdssystem från Tecnovap.

-Anledningen till att vi valde SpaceVac var att vi kunde använda den till flera ändamål, som att dammsuga armaturer, fönsternischer och ventilationsgaller på hög höjd utan att behöva sky-lifts och ställningar, där risken för fallolyckor alltid är stor. Problem som vi nu slipper eftersom man kan arbeta från marknivå med en räckvidd på hela 16 meter.

-Andra fördelar är enkelheten, mobiliteten och att vi nu tack vare SpaceVac själva kan utföra kostsamma arbeten som vi tidigare behövt anlita entreprenörer för. Så jag kan lugnt rekommendera Tecnovap, inte bara för att dom hjälpt oss med en bra produkt, utan också för den fina service vi fått, avslutar Jan Bergendahl.

 

Nedan finner du produkterna vi erbjuder från SpaceVac

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring vilken utrustning som passar bäst för er verksamhet.