Effektivare rengöring av trädäckade altaner

Duplex skurmaskin för rengöring av trädäckade terrasser och altaner

Snabb och effektiv skurning och tvätt av trädäckade terrasser, altaner och andra uteplatser utan kemikalier och onödigt krångel. Det är fullt möjligt med smarta skurmaskiner från Italienska Duplex.

Snart är det dags att tvätta och göra iordning trädäckade uteplatser som terrasser och altaner inför sommarsäsongen. Med Duplex skurmaskiner går jobbet inte bara snabbare, utan det blir dessutom betydligt miljövänligare än med traditionella metoder.

Med specialanpassade borstar för rengöring av trädäck kan arbetet utföras helt utan kemikalier och enbart med vatten. Borstarna har en viss slipeffekt och tar därför effektivt och snabbt bort smuts, missfärgningar, liksom alger och annan påväxt. Något som ger ett oöverträffat resultat där trädäcken blir som nya.

Duplex skurmaskiner är smidiga, lättanvända och finns även i batteridrivna versioner. Något som gör arbetet ännu enklare eftersom du inte är beroende av sladdar och närliggande eluttag när du arbetar utomhus.

Nedan visar vår säljare Max Taheri upp hur du använder Duplex skurmaskin på en trädäckad altan för att få bästa resultat.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *