NYHET | Höghöjdsstädning med ånga

Höghöjdsstädning med ånga Tecnovap SpaceVac

Det skulle kunna beskrivas som det bästa från två världar. En kombination av Tecnovaps professionella ångtvättar och det prisbelönade SpaceVac-systemet för höghöjdsstädning. Något som nu gör det möjligt att effektivt rengöra även kraftigt nedsmutsade ytor på höga höjder med hjälp av ånga.

Det nya systemet är designat för att erbjuda en mycket hög hygienstandard, högre än vad som tidigare har varit möjlig. Detta innebär inte bara en säkrare och renare arbetsmiljö för de anställda, det säkrar också hygienen i exempelvis miljöer där livsmedel tillverkas och behandlas.

Denna nya och innovativa metod för att rengöra städytor på höga höjder är möjlig tack vare att vi nu skapat en lösning där SpaceVacs ultralätta dammsugarrör har kombinerats med Tecnovaps högeffektiva ångtvätt-system och specialanpassade munstycken.

Miljövänlig rengöring

Detta möjliggör inte bara snabb och effektiv rengöring på höga höjder helt utan fallrisk, utan att även att hårt sittande smuts och lager av fett kan avlägsnas med ångans hjälp för att därefter sugas bort med hjälp av Tecnovaps kraftfulla dammsugare.

Tack vare den heta ångans rengörande och fettlösande förmåga behövs i de flesta fall inget rengöringsmedel. Den torra ångan gör det rent ändå. Det innebär att det blir rent med minimal miljöpåverkan.

Tecnovap rekommenderar

Använd gärna våra ångtvättar tillsammans med rengöringsmedlet Z-Water. Ett Svanenmärkt högeffektivt alkaliskt joniserat helt utan miljögifter. Medlet är extra lämpligt för ångtvättar eftersom det inte är hälsovådligt att andas in.

Z-Water rengöringsmedel för ångtvätt

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *