Het ånga

Ånga på 180 grader är problem med städning av frysrum ett minne blott. Och detta tack vare Tecnovap, världens ledande företag inom rengöring, städning och hygien. Den heta ångan levererar inte bara ett perfekt resultat, den är dessutom – jämfört med kemikalier – 100% miljövänlig.

Vad är då ångan bra på?

Jo, den rengör mycket effektivt golv, väggar och tak från is och smuts och avisar också kyl och frysbatterier. Den heta ångan rengör även kyl och frysdiskar, såväl invändigt som under plåtar. Och den avlägsnar dessutom mögel i tak och på väggar.

Traditionell städning med vatten är klart mycket sämre eftersom vattnet fryser direkt och innan det går att städa måste man därför avfrosta frysen.

Men tack vare ångan, behöver inte frysen stängas av och fryskedjan kan därför hållas intakt. Frysvarorna flyttas bara runt efter behov.

Slutligen

– vad är då den stora fördelen med att städa med het ånga på 180 grader. Jo, frysrummen kan städas regelbundet utan att frysvarorna eller den dagliga verksamheten påverkas. Och eftersom frysarna kan användas kontinuerligt är ångan dessutom bra för ekonomin.

Ångrengöring på ICA Maxi

ICA Maxi

Mat och hälsa i centrum 

Kärnan i ICA Gruppens verksamhet är handel med dagligvaror. I koncernen ingår ICA Sverige och Rimi Baltic som i huvudsak driver dagligvaruhandel, ICA Fastigheter som äger och förvaltar fastigheter, ICA Banken som erbjuder finansiella tjänster och Apotek Hjärtat som driver apoteksverksamhet. I koncernen ingår även heminredningskedjan Hemtex.

Här kan du läsa mer om ICA Maxi.