Om ånga och ångtvättar

Tecnovap ångtvättar är speciellt framtagna för professionella användare och tack vare marknadens största utbud har vi en ångtvätt för snart sagt varje behov. De viktigaste fördelarna med Tecnovaps ångtvättar är följande:

1. Sanering: Ångrengöring dödar effektivt bakterier, virus, mögel och ohyra, vilket gör ångtvättar till ett utmärkt val för rengöring av ytor som kommer i kontakt med mat och livsmedel. Liksom i våtutrymmen där det finns en risk för mögel och annan påväxt.

2. Miljövänlighet: Med ångtvättar går det oftast att utesluta rengöringsmedel helt och hållet och bara använda vatten. Det är därför ett säkert och giftfritt alternativ till starka kemikalier.

3. Förbättrad inomhusluftkvalitet: Ångrengöring kan hjälpa till att avlägsna allergener, dammkvalster och andra föroreningar från luften och städytorna, vilket förbättrar inomhusluftens kvalitet.

4. Djuprengöring: Ångans höga temperatur och höga tryck ger en rengörande effekt djupt in i ytor och sprickor och tar bort smuts som inte tas bort med traditionella rengöringsmetoder.

5. Mångsidighet: Ångtvättar kan användas på en mängd olika ytor, inklusive mattor, tygklädsel, golv och till och med restaurangspisar och bakugnar, liksom inom industrin för grovrengöring av maskiner och utrustning. Detta gör dem till ett mångsidigt och effektivt rengöringsverktyg.

6. Kostnadseffektivitet: Ångrengöring är ofta mer kostnadseffektivt än traditionella rengöringsmetoder, eftersom det minskar behovet av starka kemikalier och specialiserad rengöringsutrustning.

7. Tidsbesparande: Ångrengöring kan ofta göras snabbare än traditionella rengöringsmetoder, eftersom det kräver mindre fysisk ansträngning och förberedelsetid.

Tecnovap verkar i ett 70-tal länder, med kunder som Nestlé, Pizza Hut, Hilton Hotels, Hyatt Corporation, Fazer, Kraftfood, Scandic Hotels, SJ, Sodexo, Tallink, Samhall och Viking Line. För att nämna några.

  • Bilvård

  • Badhus och simhallar

  • Gym & Idrotthallar

  • Förskolor

  • Vårdcentraler

  • Hotell & restauranter

Tveka inte att kontakta oss! Med vår långa erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig och ert företag.