Revolutionerande verktyg för höghöjdsstädning

Tecnovap presenterar SpaceVac – Det revolutionerande verktyget för höghöjdsstädning.

Problemet med att på ett säkert, ekonomiskt och effektivt sätt rengöra ventiler, hängrännor och ventilationsrör är ett gissel världen över. Nu finns det dock alternativ till stegar, skylift och pallar.

Med Spacevac, ett av britterna utvecklat rengöringssystem, så kan man säkert, ekonomiskt och effektivt sätt städa och rengöra på höga höjder. Spacevac är ett system byggt av 38mm(inomhus) resp. 50mm (utomhus) lättviktskolfiberrör med säkerhetslåsning som byggs ihop för att nå upp till hela 16 meter.

Just för att det är så pass lätt i vikt så sköts det av en person och är väldigt kompakt i sitt utförande. Det finns både som stor industridammsugare med dubbla motorer och som ryggsäckslösning för en mer mobil variant.

Med ett flertal olika tillbehör och munstycken kan du skapa din egna skräddarsydda Spacevac-lösning för dammsugning och våttorkning på hög höjd, från mark och golvnivå, utan användning av skylift eller stege.

Systemet kan även utrustas med en kamera för en säker inspektion och filmning av områden svåra att nå. Spacevac är redan nu etablerat utomlands och används på daglig basis av rengöringskonsulter i ett flertal europeiska länder redan nu.

Kontakta oss för mer information.

Nedan finner du produkterna vi erbjuder från SpaceVac

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring vilken utrustning som passar bäst för er verksamhet.