SpaceSuit avlastningskit under användning

Nyhet – Nya SpaceSuit

Teamet på SpaceVac International är mycket glada över att kunna presentera en ny produkt för ditt SpaceVac-system – den nya SpaceSuit!

Denna spännande nyhet är speciellt designad för användning med SpaceVacs sortiment av system för höghöjdsstädning och gör även långvarig användning av vår teknik på hög höjd ännu enklare!

SpaceSuit, är ett lätt justerbart stöd, som bärs på ryggen och fästs vid basen på SpaceVac-systemet super lätt och ännu lättare att arbeta med – även under långa städprojekt. Den lätta konstruktionen av vårt rörsystem innebär att även i full höjd är systemet det lättaste på marknaden.

SpaceSuite fördelar det totala systemets vikt över operatörens rygg och axlar, vilket minskar driftsvikten för rören i handen till nästan ingenting – du kan hålla upp hela rörsträngen med bara ett finger!

SpaceSuit kommer också med innovativa prismatiska glasögon, som gör det möjligt för operatörerna att titta uppåt och övervaka rengöring utan att behöva anstränga nacken – ytterligare en ergonomisk fördel med detta fantastiska nya tillbehöret till SpaceVac-serien!

För att fira lanseringen av detta spännande nya tillbehör till SpaceVac-sortimentet ger vi våra befintliga SpaceVac-kunder chansen att vara bland de första i världen att beställa SpaceSuit med ett fantastiskt introduktionserbjudande. 

 

Beställ din SpaceSuit före slutet av oktober, få 40% rabatt!

Introduktionspriset gäller så länge lagret räcker!