Oslagbar mattrengöring med Duplex och Z-Water

Duplex skurmaskin mattrengöring med Z-Water

Nej, den här smutsen sitter för hårt och går inte att få bort. Golvet är förstört och den här mattan är utom räddning. Lika bra att köpa nytt. Stopp, säger vi! Med en Duplex matt- och golvskurmaskin går de flesta mattor och golv att rädda.

Många blir förvånade över hur fina kraftigt nedsmutsade mattor och golv kan bli med hjälp av en Duplex skurmaskin. Ännu bättre blir det i kombination med Z-Water – ett revolutionerande Svanenmärkt högeffektivt alkaliskt vatten som är skonsamt mot hälsan, miljön och underlaget, men elakt mot smutsen.

Duplex är världsledande tillverkare av professionella golvrengöringsmaskiner. Maskinerna tvättar, moppar, skrubbar, torkar, polerar och desinficerar och de finns i flera olika modeller och utförande. Anpassade för allt från lösa textilmattor och heltäckningsmattor, till golv av alla alla slag och material, liksom för rulltrappor.

Exempel på miljöer där Duplex kan användas är:

  • Hotell och restauranger
  • Skolor
  • Sjukhus
  • Verkstäder
  • Bensinstationer
  • Affärer, butiker och gallerior
  • Med flera.

Köpa eller hyra städmaskiner

Duplex golvtvättar finns både att köpa och att hyra. Är du intresserad av att hyra städmaskiner av oss, besök vår sida om uthyrning av städmaskiner.

 

Mattrengöring med Duplex golvskurmaskin och Z-Water

Rengöring av klinkergolv med Duplex golvskurmaskin och ånga

Tecnovap rekommenderar

Använd gärna Duplex ångskurmaskiner tillsammans med rengöringsmedlet Z-Water. Ett Svanenmärkt högeffektivt alkaliskt joniserat vatten som är skonsamt mot mattor och golv och som inte släpper ifrån sig några miljöfarliga kemikalier. Medlet är extra lämpligt för ångskurmaskiner eftersom det inte heller avger några hälsovådliga aerosoldimmor.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *