NYHET | Ångrengöringssystem för transportband

Ångrengöring av transportband

Att rengöra transportband är oftast ett krångligt och omfattande arbete som kan innebära långa stopp i produktionen. Med Tecnovaps nya transportbandsrengörare går det betydligt enklare och ordinarie arbete kan pågå under tiden.

Under ett antal år har Tecnovap med ett mycket gott resultat provkört olika system för rengöring av transportband ute i ett antal anläggningar. Vi är därför mycket glada över att nu kunna erbjuda denna unika och effektiva lösning till samtliga våra kunder.

Ångrengöringsystemet för rengöring av transportband (löpande band) passar väldigt bra för alla typer av verksamheter, men kanske allra mest inom livsmedelsindustrin. Den heta ångan löser nämligen upp fett, proteiner, socker och annan smuts – ofta helt utan behov av några kemikalier.

Snabbt, säkert och miljövänligt

Det är med andra ord en miljövänlig och innovativ produkt, designad för att rengöra och desinficera alla typer av transportband på ett säkert, effektivt och snabbt sätt. Systemet kan anpassas helt och hållet efter olika behov och det finns i följande fyra grundutföranden

  • För intensiv och konstant rengöring
  • För periodisk rengöring
  • För automatisk rengöring
  • För periodisk rengöring med operatör.

De specialframtagna munstyckena och applikationerna kopplas enkelt ihop med Tecnovaps kraftfulla ångtvättar. Som, förutom rengöring av transportband , även kan användas för många andra industriella rengöringsapplikationer. Speciellt framtagen för just rengöring av transportband finns nu också Steam Plant – en stationär och helautomatiserad ånggenerator.

Professionella ångtvättar från Tecnovap

Tecnovap rekommenderar

Använd gärna våra ångtvättar tillsammans med rengöringsmedlet Z-Water. Ett Svanenmärkt högeffektivt alkaliskt joniserat helt utan miljögifter. Medlet är extra lämpligt för ångtvättar eftersom det inte är hälsovådligt att andas in.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *