Duplex Escalator – effektiva skurmaskiner för rulltrappor

Duplex Escalator rengöring av rulltrappor

Att rengöra rulltrappor kan vara ett riktigt slitgöra. Med en Duplex Escalator går det betydligt lättare. Rulltrappan rengörs snabbt och enkelt på plats utan att hela rulltrappan behöver demonteras.

Maskinerna från Duplex är anpassade och utformade för anläggningar med ett stort antal rulltrappor eller rullband. Maskinerna hanterar med lätthet rulltrappor eller transportband som behöver rutinrengöring, underhållsrengöring eller periodisk djuprengöring.

På alla Duplex-maskiner möjliggör borstarnas placering rengöring även intill väggar och kanter. Borstarna, som roterar mot varandra tillsammans med den speciella utformningen som når ända ner i spåren på stegen, garanterar en fullständig rengöring. Maskinerna kan köras med eller utan ånga, liksom med eller utan kem.

Duplex återger rulltrappor och rullband dess ursprungliga utseende utan behov av demontering av hela trappan/bandet!

 

Tecnovap rekommenderar

Använd gärna Duplex ångskurmaskiner tillsammans med rengöringsmedlet Z-Water. Ett Svanenmärkt högeffektivt alkaliskt joniserat vatten som är skonsamt mot mattor och golv och som inte släpper ifrån sig några miljöfarliga kemikalier. Medlet är extra lämpligt för ångskurmaskiner eftersom det inte heller avger några hälsovådliga aerosoldimmor.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *