Så får ni bukt med döda insekter och brandfarligt damm på höga höjder

Prisbelönad höghöjdsstädning med SpaceVac

Damm, smuts och insekter som samlas högt uppe på otillgängliga platser är ett välkänt och besvärligt problem inom livsmedelsindustrin. Inte bara försämras luftkvalitén, utan damm och döda insekter riskerar också att falla ner på personal, utrustning och livsmedel och därmed bli en sanitär olägenhet. Damm och fina partiklar utgör också en potentiell brand- och explosionsrisk och problemet bör därför tas på största allvar.

Prisbelönat system för höghöjdsstädning

För att få bukt med damm, smuts och insekter högt uppe på exempelvis ventilationsrör, takbelysningar, kabelstegar och maskiner, krävs höghöjdsstädning. Något som med traditionella metoder är både komplicerat och personalkrävande. Ofta måste delar av produktionen stängas ner under tiden som städningen pågår. Stegar, liftar och ställningar krävs i regel också för att komma åt ordentligt.

Detta blir till ett minne blott med SpaceVac. Ett unikt och prisbelönat system för rengöring på höga höjder. Med kraftfulla dammsugare och rör och munstycken i ultralätta material, går det att dammsuga från marken upp till hela 20 meters höjd. Utrustningen är enkel att sköta och ingen särskild utbildning krävs.

Prisbelönad höghöjdsstädning med SpaceVac

Snabb och säker städning på höga höjder

Systemet finns för både inomhus- och utomhusbruk, liksom ATEX-klassat för användning i brand- och explosionsfarliga miljöer. Det är mångsidigt, utbyggbart och erbjuder flera olika tillbehör och hjälpmedel för att göra arbetet så smidigt som möjligt. Bland annat anpassade dammsugare, rör och munstycken. Liksom streamingkamera, bärsele, spegelglasögon, med mera.

Med SpaceVac blir städningen betydligt enklare. En person kan från marknivå utföra samma arbete som tidigare tog ett helt arbetslag i anspråk. Det går också snabbare, samtidigt som risken för fallolyckor helt och hållet elimineras.

Sammanfattning fördelar:

  • Når upp till 20 meter
  • Enkelt att använda
  • Ultralätta dammsugarrör
  • Stort utbud av anpassade tillbehör
  • Kamera för total kontroll
  • Hög säkerhet.

Läs mer om SpaceVac och alla dess användningsområden.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *