Höghöjdsstädning

Minimera risker när
ni städar på hög höjd.

Når upp till 20 meter

SpaceVac är vårt populära och prisbelönade systemet inom städning på hög höjd. Tack vare kraftfulla dammsugare och ultralätta rör kan du städa på höjder upp till hela 20 meter.

Ingen fallrisk

Utan stegar, ställning eller skylift blir det lättare att komma åt där det är trångt. Med SpaceVac blir också höghöjdsstädningen mycket säker, då man städar från marken och golvet.

Enkelt att använda

Vem som helst kan på kort tid lära sig att använda utrustningen som enkelt kan transporteras och användas av en enda person. SpaceVac fungerar i grunden som helt vanlig dammsugning.

Tveka inte att kontakta oss på Tecnovap om du intresserad av att hyra eller köpa verktyg för städning på hög höjd. Vi hjälper dig hitta rätt utrustning och tillbehör för just er.

Tecnovap presenterar SpaceVac.

Är ni trötta på den mödosamma uppgiften att städa svåråtkomliga utrymmen på hög höjd, eller där det är krångligt att komma åt? Vill ni slippa stegar, liftar och att i värsta fall behöva stänga ner produktionen för att kunna rengöra dessa utrymmen?

Då borde SpaceVac vara lösningen för er. Ett unikt och prisbelönat system för städning på hög höjd som gör att ni effektivt och säkert kan städa från marknivå – utan att behöva riskera någons säkerhet.

Med SpaceVac får ni jobbet gjort avsevärt snabbare än med traditionella metoder och till en betydligt lägre kostnad. Ett stort plus är också att systemet erbjuder specialdesignade tillbehör som kan kombineras utifrån era specifika behov. SpaceVac är också lämplig för både inre och yttre utrymmen.

Oavsett hur komplext projektet är, erbjuder SpaceVac allt som behövs för att få jobbet gjort.

Trött på stegar och ställningar?

SpaceVac eliminerar behovet av stegar, ställningar och skylifts.

  • En person kan enkelt transportera och montera utrustningen.
  • En person kan utföra arbetet på kortare tid än det normalt görs av två.
  • SpaceVac eliminerar fallolyckor helt.
  • SpaceVac finns i tre olika utföranden
    • inomhus-system
    • utomhus-system
    • Atex-system för explosionsfarlig atmosfär

Spara tid med SpaceVac

SpaceVac är det centrala systemet när ett av världens största möbelföretag effektiviserar sin städning. Tidigare skulle det till två personer för att flytta ställningar, en som städade. Sedan skulle flera inredare flytta och ställa tillbaka möbler i utställningen.

Idag sköts städningen av alla kabelrännor och lister i tak med SpaceVac. Och det behövs bara en person. Inga möbler behöver flyttas. Med andra ord behövs det inte lika många personer, och så går det snabbare, vilket sparar pengar och tid. Vidare så blir höghöjdsstädningen mycket säkrare då den utförs från golvet.

Kort summerat: färre personer behövs för samma arbete dessutom till en lägre skaderisk.

SpaceVac system lämpar sig lika bra för industrilokaler och verkstäder som butikslokaler och varuhus.

Höghöjdsstädning Höghöjdsdammsugning SpaceVac

Damm medför stor risk för brand och explosion

Det behövs bara en gnista för att damm på ett ventilationsrör ska antändas och utvecklas till en explosionsartad brand. Explosionen sprider det brandfarliga dammet över ett större område med en ökad risk för stora materiella skador och personskador som följd.

Lär dig mer om faran med damm i olika miljöer.

Detta är ett utdrag ur en längre film om vad man bör tänka på om man arbetar i dammiga miljöer så som trä, färg, socker mfl.

Titta på den.

Vill du sedan veta mer hur SpaceVac och Tecnovap kan hjälpa dig och ditt företag att hantera detta, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vad tycker våra kunder om oss

– Jag kan verkligen rekommendera att använda ångtvättarna från Tecnovap. Vi sparar vatten och pengar. Vi använder nästan inga kemikalier, vilket är bra både för miljön och personalens hälsa.

– Jag knappt mina ögon så rent det blev och dessutom desinficerat på köpet. Aldrig mer starka kemikalier och högtryck för vår del.

– Det enda jag ångrar är att vi inte investerade i en ångtvätt från Tecnovap långt tidigare.

– Ångmaskinerna har verkligen passat oss bra och jag rekommenderar de varmt. Vi kommer aldrig att gå tillbaka och städa med starka kemikalier igen.