Bilden visar hur nya supportsidan på Tecnovap.se ser ut

Service, support och instruktioner till ångtvättar

Söker du ritningar, sprängskisser, serviceorder eller bruksanvisning till din ångtvätt? Sedan vi lanserade vår nya sajt så har innehållet flyttas lite. För att du ska slippa leta visar vi här var du finner din information.

Vanliga frågor [länk]: Det som även kallas FAQ.  På sidan Vanliga frågor har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får. Om du inte finner svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida.

Instruktionsvideos [länk]: Här har vi samlat instruktionsvideos och demovideos. Du finner som exempel hur man sköter, underhåller eller avkalkar din ångtvätt. Du kan som exempel se video på hur man rengör i kaklade utrymmen så som duschutrymmen i exempelvis badhus och simhallar.

Vi visar också exempel på användningsområden inom en rad olika branscher och användning inom specifika företag så som Max hamburgerrestauranger.

Produktspecifik service, support och underhåll [länk]: Här finner du våra produkter indelade i olika grupper så som Tecnovap ångtvättar, Duplex golvtvättar med mer. Inom respektive grupp finner du din maskin. När du väljer (klickar) på din maskin finner du tillgänglig information om maskinen. Du finner serviceorder, sprängskisser (i de fall de finns) och bruksanvisning (i de fall de finns).

I vanlig ordning är du varmt välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida om du har frågor du inte finner svaren på bland dokumentationen.

Från oss på Tecnovap :)