Ångtvätt för rengöring av textilier

Ångtvätt Ångrengöring Textilöverdrag Sittdynor Lokaltrafik Tunnelbanan

Med ånga går det enkelt att rengöra
möbelklädsel, mattor och textilier

Ångtvätt för miljön

Ångtvättar är oslagbara när det kommer till att rengöra textilier som är svåra att tvätta på traditionella sätt. Det kan handla om möbelklädsel, större mattor, gardiner, klädda sänggavlar, liksom punktrengöring av exempelvis sängöverkast.

Den torra, heta ångan på 180 grader lösgör smuts och fett från textilierna. Men, ångan avlägsnar inte bara smutsen till 100 %, den dödar dessutom alla virus och bakterier och eliminerar även oangenäma dofter.

Ångtvättarna underlättar arbetet för den som städar och allt som är svårt att rengöra med traditionella metoder, går som en dans tack vare ångan. Ett väl insuttet tuggummi tar man bort på några sekunder, likaså fläckar av choklad, socker och fett. Textilier och mattor är torra 15 minuter efter rengöring och ångan kommer åt även där det är trångt, som i hörn, skrymslen och vrår.

Tecnovap störst i världen

Tecnovap finns i över 70 länder och är störst i världen på hygienisk, miljövänlig, och effektiv rengöring med ånga. Hos oss kan du hyra och köpa ångtvättar för alla behov. Välkommen!

MTR väljer Tecnovap

MTR, som bland annat sköter tunnelbanetrafiken i Stockholm, använder ångtvättar från Tecnovap för att rengöra klädseln i sina tunnelbanevagnar.

Rent samvete

Tecnovap ångtvättar använder väldigt lite vatten och kan användas helt utan kemikalier vilket gör att tvättning med ånga är skonsamt mot både miljön, personal och gäster.

Tveka inte att kontakta oss på Tecnovap om du intresserad av att hyra eller köpa en ångtvätt. Vi hjälper dig hitta rätt maskin för just er.

Fördelarna med ånga för rengöring av textilier

  • Ånga är miljövänligt, effektivt och tidsbesparande
  • Ånga är skonsamt mot textilier och andra material
  • Textila möbler och mattor är torra cirka 15 minuter efter rengöring
  • Ånga tar bort tuggummin och fläckar på några sekunder
  • Ånga eliminerar mögel
  • Ånga tar död på bakterier
  • Ånga tar död på loppor och löss
  • I och med ångans djuprengörande förmåga försvinner ingrodda lukter
  • Användningen av olika kemikalier minskar drastiskt.

Så funkar ångtvätt på textilier

Med ånga får du lätt bort tuggummi, fett, proteiner, fläckar annan smuts från textilier. Se vår film som visar hur ångtvätt används för bland annat sätesrengöring.

Städa en buss med ånga

Tecnovaps ångtvättar har många olika användningsområden. I den här filmen visar vi hur inte bara sätena i en buss kan rengöras med ånga, utan också golv och övrig inredning.

Vill du veta mer, eller få en gratis demonstration, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tecnovap erbjuder kundanpassade lösningar som gör städning och rengöring på hotell till ett rent nöje

Vad tycker våra kunder om oss

– Jag kan verkligen rekommendera att använda ångtvättarna från Tecnovap. Vi sparar vatten och pengar. Vi använder nästan inga kemikalier, vilket är bra både för miljön och personalens hälsa.

– Jag knappt mina ögon så rent det blev och dessutom desinficerat på köpet. Aldrig mer starka kemikalier och högtryck för vår del.

– Det enda jag ångrar är att vi inte investerade i en ångtvätt från Tecnovap långt tidigare.

– Ångmaskinerna har verkligen passat oss bra och jag rekommenderar de varmt. Vi kommer aldrig att gå tillbaka och städa med starka kemikalier igen.