Ångtvättning på hotell

Miljövänlig rengöring Restaurang Ångtvätt Ångrengöring 2

Hotell och restauranger är aldrig så rena
som när de städats med ånga.

Ångtvätt för miljön

Den torra, heta ångan på 180 grader gör städningen på hotell till ett rent nöje. Ångan avlägsnar inte bara smutsen till 100%, den dödar dessutom alla virus och bakterier. Vidare visar undersökningar att ett rent badrum ger nöjdare hotellgäster.

Ångtvättarna underlättar också arbetet för den som städar och allt som är svårt att rengöra med traditionella metoder, går som en dans tack vare ångan.

Tuggummi tar man bort på några sekunder, likaså fläckar av choklad, socker och fett. Textilier och mattor är torra 15 minuter efter rengöring och ångan kommer åt även där det är trångt, som i hörn och vid gångjärn och runt kranar. Restaurangernas halkfria golv blir helt rena och den heta ångan är dessutom perfekt för att avfrosta kyl- och frysrum. Och det bästa av allt; behovet av kemikalier minskar drastiskt tack vare ångan.

Tecnovap störst i världen

Tecnovap finns i över 70 länder och är störst i världen på hygienisk, miljövänlig, och effektiv rengöring med ånga. Hos oss kan du hyra och köpa ångtvättar för alla behov. Välkommen!

När gästen får välja

När hotellgäster får frågan vad de värdesätter mest uppger de flesta att rena och fräscha rum och badrum är det viktigaste för en positiv hotellupplevelse.

Rent samvete

Tecnovap ångtvättar använder väldigt lite vatten och kan användas helt utan kemikalier vilket gör att tvättning med ånga är skonsamt mot både miljön, personal och gäster.

Tveka inte att kontakta oss på Tecnovap om du intresserad av att hyra eller köpa en ångtvätt. Vi hjälper dig hitta rätt maskin för just er.

Det perfekta verktyget för hotellstädning

  • Ånga tar bort tuggummin på några sekunder.
  • Textila möbler och mattor är torra cirka 15 minuter efter rengöring.
  • Ånga eliminerar mögel.
  • Användningen av olika kemikalier minskar drastiskt.
  • Ånga kommer åt även där det är trångt, till exempel vid gångjärn och kranar.
  • Ånga tar död på bakterier.
  • Ånga tar död på loppor och löss.
  • I och med ångans djuprengörande förmåga försvinner ingrodda lukter.
  • Ånga avlägsnar smuts i kakelfogarna, både på golv och väggar.

Städning av hotell med Carmen Plus från Tecnovap

Allt blir rent med ånga: hygienutrymmen, fönster, klädda möbler, mattor, golv,väggar, mögel, textila ytor, bastulavar, växter, avlopp, inredning, kranfästen, badrum, toaletter, balkong etc.

Djuprengöring av toalett

Ta en titt på filmen som beskriver hur det går till att rengöra toalett/WC med ånga för att få bort bakterier och otrevlig lukt.

Vill du sedan veta mer, eller få en gratis demonstration, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tecnovap erbjuder kundanpassade lösningar som gör städning och rengöring på hotell till ett rent nöje

Vad tycker våra kunder om oss

– Jag kan verkligen rekommendera att använda ångtvättarna från Tecnovap. Vi sparar vatten och pengar. Vi använder nästan inga kemikalier, vilket är bra både för miljön och personalens hälsa.

– Jag knappt mina ögon så rent det blev och dessutom desinficerat på köpet. Aldrig mer starka kemikalier och högtryck för vår del.

– Det enda jag ångrar är att vi inte investerade i en ångtvätt från Tecnovap långt tidigare.

– Ångmaskinerna har verkligen passat oss bra och jag rekommenderar de varmt. Vi kommer aldrig att gå tillbaka och städa med starka kemikalier igen.