Döda ogräs till roten med ånga

Att rensa ogräs är ofta både arbetsamt, krångligt och inte alltid framgångsrikt. Tills nu, och detta med hjälp av vår Steam Sky som med ångplatta och ångmatta levererar torr het ånga på 180 grader.

En metod som är 100% effektiv! Avlägsnar både det synliga ogräset och ogräsets rötter. Och detta på endast fyra timmar. Dessutom miljövänligt tack vare ångan och att man slipper använda kemikalier.

Steam Sky tinar även tjäle mycket effektivt.

Tjäle kan som bekant bli ett problem vid gravsättningar vintertid då kyrkogårdens jord är frusen och svår att bearbeta. Men med den heta ångan tinar Steam Sky tjälen både snabbt och effektivt. Och mycket snabbare än med tidigare metoder, som träkol och elektriska mattor.

Steam Sky, som är vår starkaste maskin och dieseldriven levererar torr het ånga på 180 grader under högt tryck. Och tack vare att tankarna för vatten och diesel är mycket stora kan man arbeta kontinuerligt under lång tid och utan avbrott. Den är dessutom billig i drift och lätt att sköta.

Många olika användningsområden!

Förutom tjäle och ogräs är Steam Sky utmärkt för sanering efter brand och vid fukt och mögelskador. Dessutom perfekt för rengöring av bilar, bussar, maskiner och inom industrin. Det finns naturligtvis mängder av tillbehör till Steam Sky för att optimera användningen för just era behov.

Bosse Rappne Ogräsborttagning med ångtvätt

Ulriksdals slottsträdgård

I början på 1950-talet övertogs driften av slottsträdgården av familjen Rappne. Nuvarande ägaren är trädgårds- mästaren Bosse Rappne som 1985 fortsatte verksamheten tillsammans med sin mor och utvecklade trädgården till dagens företag. Idag finns här ett femtiotal medarbetare och omkring 5 000 m² inglasade odlingsytor.
Läs mer på www.rappne.se