Enerco satsar på fossilfri rengöring med högtryckstvättar från Tecnovap

Lasse Pettersson på Enerco rengör med högtryckstvätt från Tecnovap

Fler och fler företag inom industrin har som mål att göra sina verksamheter utsläppsfria. Något som Enerco Group AB möter upp genom att erbjuda sina industrikunder rengöring och tvätt med Idroeletrikas eldrivna högtryckstvättar från generalagenten Tecnovap.

Enerco Group AB erbjuder teknik- och underhållstjänster inom industrin och bland kunderna finns några av Sveriges största industriföretag. Genom att gå över till elektriska högtryckstvättar från tillverkaren Idroeletrika strävar Enerco efter att minimera utsläppen av avgaser, samtidigt som det ger en hälsosammare och säkrare arbetsmiljö för medarbetarna.

Hälsosammare arbetsmiljö

Enligt projektledare Lasse Pettersson är bytet till elektriska högtryckstvättar i linje med Enercos vision om att hjälpa sina kunder att bli bättre med smarta och innovativa lösningar.
– För oss är det här helt rätt. Vi kommer att kunna rengöra precis på samma sätt som tidigare, men helt utan några avgasutsläpp. På så sätt är vi med och hjälper våra kunder i en viktig omställning, samtidigt som vi bidrar till en bättre och hälsosammare arbetsmiljö för medarbetarna, säger Lasse Pettersson.

Högtryckstvättarna från Idroeletrika säljs av företaget Tecnovap Scandinavia AB som har specialiserat sig på miljövänliga och energisnåla maskiner för professionell grovrengöring. Bland annat ångtvättar, högtryckstvättar, skurmaskiner och rengöringsmaskiner med lång räckvidd.

Miljövänligare och billigare

Idroeletrikas eldrivna högtryckstättar är lika kraftfulla som exempelvis dieseldrivna motsvarigheter. Eftersom maskinen hettar upp vattnet i slutna cirkulationssystem går det dessutom åt mindre energi jämfört med traditionella metoder. Det gör Idroeletrikas högtryckstvättar till ett miljövänligare och billigare alternativ för professionell grovrengöring.
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder maskiner och utrustning som på bästa sätt uppfyller deras behov, säger Tommie Nisula, VD på Tecnovap.

Fördelar Idroeletrika ECOPower ST

  • Inga avgasutsläpp
  • Bättre arbetsmiljö
  • Lågt behov av underhåll
  • Låg ljudvolym

Mer information om Idroeletrikas eldrivna högtryckstvättar hittar du här.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *