Elmiapark - Forum för grönare ytor i stadsmiljö

Elmia Park – Vi ser fram emot att se dig

Vi på Tecnovap älskar att möta människor och demonstrera vår produkter. Vill du träffa oss finns vi på Elmia Park redan nästa vecka. Har du inte möjlighet att träffa oss på Elmia Park så kommer fler möjligheter framöver, bland annat Badkonferensen, Underhållsmässan 2020 och Träffpunkt Idrott 2020.

Lite info om Elmia Park

Elmia Park samlas kring orden Anlägga, Växa och Attrahera. Med dem sammanfattar vi hela den process som ligger till grund för utvecklingen av grönare ute- och stadsmiljöer och skapar en röd tråd för mässan. Läs mer om årets teman.

Här visar den samlade branschens leverantörer upp det senaste av maskiner, utrustning, möbler, lekmiljöer, jord- och växtmaterial, bevattning, tjänster, etc. Kort sagt allt som behövs för effektiv och professionell skötsel av utemiljöer.

Vi på Tecnovap presenterar ett unikt sätt att eliminera ogräs. Du är varmt välkommen till vår monter B10:25 och träffa Bo Rappne – känd från TV4 och Slottsträdgården Ulriksdal – som visar fördelarna med våra maskiner som också klarar av mycket annat.

Se vårt inlägg tillsammans med Bo om du redan nu är nyfiken på att se Bo Rappne rensa ogräs med ånga. Där visar ångans fina förmågor.