Ångtvättning inom livsmedelsbutiker

Ångtvättning inom livsmedelsbutiker

100% rent med ånga.

Ångtvätt för miljön

Där renlighet är av yttersta vikt, som inom livsmedelsindustrin, är våra ångtvättar helt överlägsna traditionella metoder. Det blir 100% rent och tack vare den torra, heta ångan på närmare 180 grader dödas dessutom alla virus och bakterier. Även mögel avlägsnas mycket effektivt.

En ångtvätt underlättar också arbetet för den som städar och det går snabbt att få det riktigt rent, även stora ytor som golv, tak och väggar. Som ett extra plus är ångtvättarna klart bättre för miljön, eftersom kemikalier ofta helt kan uteslutas.

Tecnovap störst i världen

Tecnovap finns i över 70 länder och är störst i världen på hygienisk, miljövänlig, och effektiv rengöring med ånga. Hos oss kan du hyra och köpa ångtvättar för alla behov. Välkommen!

Desinfekterar och rengör

Eftersom all livsmedelshantering och matindustrin omfattas av strikta krav är ånga en utmärkt metod för hålla renligheten på högsta nivå.

Rent samvete

Fristående labratorietester visar att torrånga med hög temperatur dödar 99,9% av bakterier och mögel. Detta helt utan kemikalier och med väldigt låg vattenförbrukning.

Tveka inte att kontakta oss på Tecnovap om du intresserad av att hyra eller köpa en ångtvätt för rengöring fri från kemikalier. Vi hjälper dig hitta rätt maskin för just er.

All-roundverktyget för butiker

Ånga kan med fördel användas på butikens alla ytor då det är effektivt och skonsamt på samma gång.

  • Het ånga dödar bakterier och tar bort mögel.
  • Minska användningen av kemikalier.
  • Avfrostning av frysar utan driftstopp.
  • Ångan lämnar inte fläckar eller ränder.
  • Tar effektivt bort fläckar och lukt från textilier och andra ytor.
  • Löser upp spill från socker, sylt och choklad.
  • Använder vanligt kranvatten.
  • Lättanvänd och säker.

Rengöring av frysrum med het ånga

Nu behöver du inte längre stänga av frysar och leva med att det är svårt att städa i frysrum. Men Tecnovaps ångtvätt och dess olika applikationer kan du städa kyl- och frys rum när de är i drift.

Städning av livsmedelsbutik

Ta en titt på filmen som beskriver mångsidigheten i Tecnovaps ångtvättar.

Vill du sedan veta mer, eller få en gratis demostration, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

SpaceVac höghöjdsstädning

Ta en titt på filmen där Tecnovap presenterar SpaceVac – ett revolutionerande verktyg för städning på höga höjder där du tidigare behövde stege, ställning eller till och med en skylift.

Vill du veta mer om SpaceVac, eller få en demostration på plats, så tveka inte att kontakta oss.

Vad tycker våra kunder om oss

– Jag kan verkligen rekommendera att använda ångtvättarna från Tecnovap. Vi sparar vatten och pengar. Vi använder nästan inga kemikalier, vilket är bra både för miljön och personalens hälsa.

– Jag knappt mina ögon så rent det blev och dessutom desinficerat på köpet. Aldrig mer starka kemikalier och högtryck för vår del.

– Det enda jag ångrar är att vi inte investerade i en ångtvätt från Tecnovap långt tidigare.

– Ångmaskinerna har verkligen passat oss bra och jag rekommenderar de varmt. Vi kommer aldrig att gå tillbaka och städa med starka kemikalier igen.